Kamfor id nunc massa, non faucibus lacus. Suspendisse vel erat dui, lectus eu molestie ornare, purus lorem.

HR | EN | DE | IT

Sv. Nedelja Istra Hrvatska
Booking

Dolazak

Odlazak

 

 

Odmor

"Hrvatska je mala zemlja za veliki odmor" jedan je od slogana za odmor u Hrvatskoj. Svoju popularnost kao destinacija za ljetovanje, Hrvatska drži već godinama s obzirom na netaknutu prirodu, razvedenu obalu, bistro Jadransko more i dugogodišnju tradiciju u turizmu.


Istra je najveći poluotok Hrvatske i jedna od najposjećenijih destinacija zemlje. Smještena je na sjevorozapadu zemlje i odlične prometne povezanosti čine je pristupačnom za sve posjetitelje diljem Europe. Istra nudi brojne mogućnosti od oseubujne gastronomije, razgledavanja prirodnih i kulturnih ljepota, sportskih sadržaja za aktivan odmor te bogatu ponudu za obiteljski odmor.

 

Za vaš odmor iz snova odaberite Sv. Nedelju, Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris fermentum, neque eget euismod tempor, erat nisl interdum dui, eget faucibus mauris nisi at orci. Morbi scelerisque molestie auctor. Fusce tempus vulputate vehicula. Morbi pharetra, ligula nec ornare bibendum, mi ipsum tristique augue, et lobortis elit ipsum sit amet tortor.

 
 

Sv. Nedelja

Sv. Nedelja

Za vaš odmor iz snova odaberite Sv. Nedelju, Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris fermentum, neque eget euismod tempor, erat nisl interdum du.

 

Istra

Istra

Istra obiluje sadržajem koji će zadovoljiti svačije želje i potrebe, od aktivnog odmora do wellnessa te odmor s obitelji ili pak kraći odmor – vikend za dvoje.

 

Hrvatska

Hrvatska

Hrvatska je mala zemlja za veliki odmor, zemlja koja obiluje različitostima, koja obiluje ostacima arhitekture, kulture i gastronomije iz prahistorije pa sve do rimskog doba i Austro-ugarske.